Dynamic Web Service

Terms of use

TERMS OF USE

Deze website is eigendom van DWS Online . De toegang tot of het gebruik van deze website is ondergeschikt aan de onderstaande gebruiksvoorwaarden. Door deze website te betreden of te gebruiken stemt u in met de gebruiksvoorwaarden. Bent u het niet eens met de gebruiksvoorwaarden, dan mag u deze website niet betreden.

 

DISCLAIMER

Handelsmerken: Behoudens andersluidende vermelding zijn alle productnamen & handelsmerken van DWS Online of van aanverwante bedrijven. Het gebruik van deze handelsmerken is uitdrukkelijk verboden en kan een inbreuk vormen op de wetgeving betreffende auteursrecht of handelsmerken.

Schade: Door deze website te betreden, gaat u ermee akkoord DWS Online te vergoeden voor alle schade die voortvloeit uit eender welke inbreuk die u begaat op deze gebruiksvoorwaarden.

Copyright: De volledige inhoud van deze website en het eigendom van DWS Online worden beschermd door het auteursrecht. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DWS Online is het strikt verboden de inhoud te kopiëren, behalve voor niet-commercieel individueel gebruik; ook nadien mag de inhoud niet worden gekopieerd, gereproduceerd of op enige andere wijze worden herverdeeld. Behoudens andersluidende bovenstaande bepaling is het verboden informatie, tekst, beeldmateriaal of documenten op deze website of eender welk deel daarvan in elektronische of gedrukte vorm te kopiëren, laten zien, downloaden, verdelen, wijzigen, reproduceren, opnieuw publiceren of doorzenden, alsook om afgeleid werk te creëren op basis van de afbeeldingen, tekst of documenten op de website. Elke kopie van dit document of een deel daarvan moet dit bericht inzake copyright en alle andere kennisgevingen inzake eigendom vermelden.

Inhoud: Alle gegevens op deze website hebben uitsluitend informatieve of educatieve doeleinden. DWS Online kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade, inclusief directe of incidentele schade, die voortvloeit uit het betreden of gebruiken van deze website, uit de onmogelijkheid om de website te gebruiken of voor fouten of weglatingen in de inhoud op deze website. DWS Online verwerpt alle aansprakelijkheid voor de inhoud of de aard van de websites van derden die met deze website zijn verbonden.

Toepasbaar recht: Deze gebruiksvoorwaarden en het gebruik van deze website worden uitsluitend beheerst door het Nederlandse recht. Elk geschil dat uit deze gebruiksvoorwaarden voortvloeit, wordt voor de hoven en rechtbanken van Amsterdam gebracht.

Varia: Indien een bepaling van deze gebruiksvoorwaarden onwettig, nietig of niet afdwingbaar is, dan wordt deze bepaling geacht niet te bestaan en doet ze geen afbreuk aan de geldigheid en afdwingbaarheid van alle overige bepalingen. DWS Online behoudt zich het recht voor de gebruiksvoorwaarden bij te werken en de inhoud van haar website te allen tijde aan te passen.

 • Deel bericht

  Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 •  

  seo-logo

 • Klanten aan het woord

  PrevNext

  Dit is de 2e website opdracht van DWS Online. Ik ben zeer tevreden over de opmaak, en design. Vooral ook omdat het in 3 talen is gemaakt. Ik ben uiterst tevreden over de snelheid van de oplevering, ze hebben de content zelfs voor mij vertaald in het Engels en Turks.

  Hotel Erdogan

  We hebben onlangs onze website laten ontwerpen. Voor een leuke korting kregen we helemaal gratis een nieuw LOGO erbij. Vak designers en betrouwbaar. Zeer tevreden

  Eigenaar Amanzio

  We zijn zeer tevreden, DWS komt de afspraken na. Betaalbare website , tevens beheer uitbesteed. DWS reageert snel, ze kunnen goed met druk omgaan. Flexibel en altijd bereikbaar, vriendeljke klantenservice. top!

  NDA

  De site ziet er fantastisch uit. Een zeer professionele uitstraling en mijn dank voor het meedenken, suggesties geven en zonder problemen elke keer weer wijzigingen doorvoeren. Dit is inmiddels de derde site die ik bij jullie heb laten maken en alle werken tot mijn grote tevredenheid. Op Google zijn we goed te vinden.

  B.Thijssen – Eigenaar Thysmeubelen

  Wij hebben recent een nieuwe website laten bouwen door DWS Webdesign voor ons bedrijf, het resultaat is erg mooi geworden, al onze ideeen hebben we kunnen inbrengen en zijn prima uitgevoerd, ook kleine wijzigingen achteraf zijn naar behoren opgelost. Dit is de tweede website die wij door DWS Webdesign hebben laten bouwen en ook deze keer zijn wij weer zeer tevreden. Aanrader u zult  geen spijt van krijgen.

  Z. Dogan – Dutch Dream Foundation

  PatBeauty had al een paar keer iemand een site laten maken, maar miste iedere keer net dat beetje meer, in DWS een zeer goede partner gevonden, die snel reageren en volop met de klant meedenken.

  P. Daanen – PatBeauty

  DWS heeft onze webshop geoptimaliseerd. Alle details bijgewerkt en modules geinstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Er wordt naar je geluisterd en ze nemen de tijd voor je om het antwoord te kunnen geven. Elke vraag die we hadden werd duidelijk uitgelegd via de mail. Telefonisch werd ik ook altijd goed te woord gestaan. Een goede service tegen een eerlijke prijs. www.kleintjesgoed.nl

  P. van Ansem – Kleintjesgoed