Dynamic Web Service

Stappenplan webdesign

 

Website Ontwikkeling bestaat uit 5 fasen

 

 

Fase 1:   Marktonderzoek:

Ä°n deze fase word gekeken wat is er op het markt. Website moet zoveel mogelijk uniek zijn,

Daardoor word zeer nauwkeurig onderzoek verricht.

 

Fase2: Ontwikkelen concepten

Met de uit het voorgesprek ingewonnen informatie worden qua vormgeving vanuitgegeaan van huidige website. www.voorbeeldwebsites.info

 

Fase 3: Uitwerken van concepten

Met de resultaten van het tussentijdse gesprek gaat ons team verder. De gekozen concept worden samengenomen en tot een geheel gevormd.

Tijdens dit proces zullen de voortgang en resultaten voortdurend getoetst worden aan de eerder vastgestelde doelstellingen, profielen, structuur en functionaliteit van de website. Op deze manier zal het uiteindelijke resultaat op alle fronten vergelijkbaar zijn met de goedgekeurde concept.

 

Fase 4: Testfase (5 werkdagen)

Voordat u uw site toegankelijk maakt voor het publiek, is het erg belangrijk dat alle onderdelen ervan uitgebreid getest worden. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de website voldoet aan de overeengekomen en gewenste functionaliteit en navigatiemogelijkheden. Deze fase duurt 5 dagen.

 

Fase 5: Afronding

Na de testfase is de website klaar voor gebruik. In een gesprek zal de website opgeleverd worden. De wijzigingen daarna zijn extra.

 

5fases

 

  • Deel bericht

    Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  •  

    seo-logo

Logo & Huisstijl

Ook dat kunt u door Dynamic Web Service laten verzorgen. Het is tenslotte net zo makkelijk om alles onder één dak te houden. Wij verzorgen tevens uw drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Net als voor uw website geldt uiteraard de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 
  • 5fases